Over Linstra

Die paarse banaan, dat ben je al. Maar om jezelf zo aan de wereld te laten zien, daar help ik je mee. It’s just you, me en mijn makers. Samen met mijn specialisten creëren we jouw eigenzinnige merkbeleving.

Liever in het echie

Met hooggespannen verwachtingen spring ik in de auto, op weg naar mijn eerste festival…

Ik ben begin 20 en 100% klaar voor een weekend vol plezier! Na een lange rit, dompel ik me uitgelaten onder in de wereld van Rock Werchter.
Waar mijn enthousiasme sneller wegsmelt dan een ijsje in de zon. Het is vreselijk. Urenlang wachten in de brandende hitte, eindeloze afstanden tussen de podia en algeheel discomfort. Ik trek mijn conclusie. Festivals zijn niet voor mij.
Een paar jaar later geef ik het nog één kans: op Lowlands. ‘This better be good!’, mompel ik in mezelf.

ROCK WERCHTER FESTIVAL 2019

Lowlands FESTIVAL 2022

En dan… WOW! Dit is fantastisch! Aan álles is gedacht. Zoveel meer dan een paar optredens. Dit is een volledige beleving. Van muziek, yoga en snuisterijen tot een levensgrote naaktkalender (don’t ask ;). Ál m’n zintuigen worden geprikkeld. Ik ben in de zevende hemel.

Waarom ik dit vertel?

Omdat jij in klantbeleving van Rock Werchter naar Lowlands moet. Nou ja, moet. Je moet niks. Maar ik gun het jou, en vooral jouw klanten.

Hoe zou het zijn als jij alle verwachtingen van je doelgroep overtreft? Dat ze uit zichzelf naar jou toekomen? Door jouw eigenzinnige merkbeleving, die niet te vergelijken is met alles wat ze ooit meegemaakt hebben? Omdat jouw merk op alle mogelijke manieren JOU ademt?

Zeg eens dat je dit niet wilt.

Maar ik snap het ook als je hier een klein drempeltje voelt.

Geen zorgen, ik zei toch: it’s you, me & mijn makers. We laten je echt niet zwemmen. Het enige dat jij hoeft te doen, is me vertellen wie jij bent. Vertel me alles! Dat is het muntje in mijn ideeënmachine. Daarna hoef jij alleen nog maar te kijken hoe jouw eigenzinnige merkbeleving tot leven komt, recht voor je ogen. Zodat de wereld eindelijk kan zien dat jij geen grijze muis bent, maar een paarse banaan.

Jouw merk leven inblazen?

aan jou de keuze

Je merkbeleving creëren op basis van je identiteit, is het grootste cadeau dat je je bedrijf kan geven. Klanten stromen daarna moeiteloos naar je toe. Omdat ze voelen dat je authentiek bent. Je bent ineens hun enige optie geworden.

Linda Straathof

Hey, ik ben Linda.

Als ideeëngenerator pur sang is mijn superkracht dat ik jouw visie moeiteloos vertaal naar concrete marketingplannen. Ik scan, kijk door je heen en zie feilloos wie en wat er nodig is om jouw merk eigenzinnig neer te zetten in jouw branche.

Ik zeg waar het op staat, recht voor z’n raap en ongepolijst. Omdat ik geloof dat jij daar het meest mee geholpen bent.

Samen geven we jouw merk vorm op een manier die volledig bij jou aansluit en in authenticiteit je stoutste verwachtingen overtreft.

ZO PAK IK DAT AAN.